PM-digi contact-info

PM DIGI
UUTISET
TYÖPAIKAT
LINKIT
YHTEYSTIEDOT
IN ENGLISH


MYYMÄLÄVAA´AT

PAKKAUSLAITTEET
MYYMÄLÖILLE

TEOLLISUUSVAA´AT
PAINONÄYTTÖLLÄ

TEOLLISUUSVAA´AT
ETIKETTITULOSTUKSELLA
  DPS-800S
  CM-700
  DPS-700
  LI-700E, LI-700D
  HI-700
  WI-700
  HI-700 Päälle/
Pohjaan etiketöinti

  DPS-4600
  DPS-5000
  SM-500V2
  SM-300P

PAINONTARKISTUS/
E-MERKINTÄ

RAVENWOOD
VYÖTE-ETIKETÖINTI

ETIKETTITULOSTIMET
TEOLLISUUDELLE

EME ETIKETIN TULOSTUS
JA KIINNITYS

TUOTEHALLINTA-
OHJELMAT

ETIKETIT

TELLERMATE
RAHANKÄSITTELY

TEOLLISUUSVAA'AT:


ETIKETTITULOSTUKSELLA.

DPS-800S

Erittäin hyvin vesi- ja pölysuojattu elintarviketeollisuudelle tarkoitettu punnitseva merkintälaite, jonka monipuoliset varusteet, lisälaitteet ja ohjelmistot takaavat helpon ja varman merkinnän kaikille tuoteryhmille. Etiketille, koosta riippumatta, voidaan tulostaa tarvittavat merkinnät käyttäen tarvittaessa erilaisia Windows-fontteja ja asiakkaan omia kuvia ja logoja. Laite on rakenteeltaan ruostumatonta terästä ja sen liitännät ovat vesisuojattuja. Siihen voidaan liittää erilaisia tulostimia ja laite voidaan liittää tarvittaessa erilaisiin tuotannon järjestelmiin. Ylläpitoa voidaan helpottaa asentamalla siihen jo toimitusvaiheessa etäkäsittelyohjelmisto. Kirkas ja tarkka nelivärinen kosketusnäyttö helpottavat käyttöä kaikissa tilanteissa. Tulostinyksikkö voidaan asentaa vesitiiviiseen koteloon joka helpottaa puhdistusta. (Optio)

Katso esite tästä (.pdf koko 2,1 Mt.)
.

CM-700

Suuretkin etiketit tulostava manuaalinen elintarviketeollisuuden punnitseva merkintälaite, johon voidaan liittää erikokoisia punnitustasoja tarpeen mukaan. Materiaali on ruostumatonta terästä ja vaativaan käyttöön tarkoitettu erikoismuovi. Suurin etikettikoko 127x 200 mm mahdollistaa todella suuren informaatiomäärän tulostamisen. Kaikki Windowsin fontit käytettävissä. Terävä tulostusjälki. Kirkas selkeä kosketusnäyttönäppäimistö tekee laitteen käytöstä helppoa. Kaikki toiminnot ovat vain kosketuksen päässä.
Käyttöjärjestelmä Windows.
Etiketin suunnitteluohjelma Dr. Label.


Katso esite tästä (.pdf koko 2,1 Mt.)

.

DPS-700

Teollisuuskäyttöön suunniteltu ruostumattomasta teräksestä val- mistettu hinnoitteluvaaka. Punnituskapasiteetti 6-150kg punni- tustasosta riippuen. Suuri etikettikoko 80 x 130 mm ja kirkas selkeä värillinen kosketusnäyttönäppäimistö. Helppokäyttöinen ja toiminnoiltaan monipuolinen teollisuuslaite. Toimitus joko pöytä- tai lattiatelineellä.
Windows. Etiketin suunnitteluohjelma Dr. Label.


Katso esite tästä (.pdf koko 2,2 Mt.)


.

LI-700E ja LI-700D

Stop-Start punnituksella toimiva automaattinen punnitseva merkintälaite, jonka maksimi nopeus on 40 pakettia minuutissa, nopeus on riippuvainen etiketin ja tuotteen koosta. Punnituskapasiteetti on 3 kg /1 g tai 6kg / 2g Vapaasti ohjelmoitavia etikettipohjia on 68 kpl ja maksimi etikettikoko on 120 x 130 mm. Etiketin kiinnityskohta voidaan määritellä muistiin tuotekohtaisesti, jolloin tuotevaihto on nopea suorittaa. Kaikki runkorakenteet ovat ruostumatonta terästä.
Käyttöjärjestelmä Windows.
Etiketin suunnitteluohjelma Dr. Label.

Nyt myös dynaamisella punnituksella oleva malli LI-700D Max punnitusnopeus 65 pakk./min etikettikoosta riippuen.
Katso LI-700E-esite tästä (.pdf koko 2,9 Mt.)

Katso LI-700D -esite tästä (.pdf koko 2,9 Mt.)
.

HI-700

Erityisesti elintarviketeollisuuden vaativiin olosuhteisiin tarkoitettu automaattinen punnitseva merkintälaite. Dynaaminen punnitus takaa nopean ja tarkan punnitustuloksen. Kapasiteetti on joko 3 kg /1 g tai 6 kg /2 g tarkkuudella. Maksimi nopeus 120 pakkausta minuutissa vakiona. Etiketin kiinnitys joko puhalluskiinnityksellä tai tuotteeseen kiinni saakka. Vapaasti ohjelmoitavalle etiketille, jonka maks. koko on 120x150 mm, voidaan tuotekohtaisesti tulostaa kaikki tarvittava tuotetieto. Laite voidaan toimittaa yhdellä tai kahdella kirjoittimella tai pohjaan etiketöinnillä.
Käyttöjärjestelmä Windows.
Etiketin suunnitteluohjelma Dr. Label.


Katso esite tästä (.pdf koko 3,1 Mt.)

.

WI-700

Erityisesti leveiden tuotteiden, maks. 350 mm, automaattiseen punnitukseen ja merkintään tarkoitettu laite. Dynaaminen punnitus, jonka maksimi merkintänopeus on 80 pakkausta minuutissa. Nopeus riippuu tuotteen ja etiketin koosta. Etiketin kiinnitykseen on useita eri tapoja, joko puhaltamalla tai tuotteeseen kiiinni saakka. Maksimi punnituskapasiteetti on joko 3 kg /1 g, 6 kg /2 g tai 12 kg/ 2g.
Käyttöjärjestelmä Windows.
Etiketin suunnitteluohjelma Dr. Label.


Katso esite tästä (.pdf koko 800 kt.)
.

HI-700 Päälle/Pohjaan etiketöinti

Elintarviketeollisuuden monipuolinen punnitseva automaattinen merkintälaitekokonaisuus. . Dynaaminen punnitus takaa nopean ja tarkan punnitustuloksen. Kapasiteetti on joko 3 kg /1g tarkkuudella tai 6 kg 2g tarkkuudella. Etiketin kiinnitys joko pakkauksen päälle tai pohjaan. Tuotteen kiinnitys tuotteeseen kiinni saakka takaa tarkan etikettisijoituksen pakkaukseen. Vapaasti ohjelmoitavalle etiketille voidaan tuotekohtaisesti tulostaa kaikki tarvittava tuotetieto. Laite voidaan toimittaa yhdellä tai kahdella kirjoittimella.
Käyttöjärjestelmä Windows.
Etiketin suunnitteluohjelma Dr. Label.
.

DPS-4600

Digi DPS-4600 sarjan laitteet seuraavat todella vahvaksi ja helppokäyttöiseksi osoittautuneen DPS-3600 sarjan laitteiden jalanjälkiä niin kestävyydeltään kuin käytettävyydeltään. Ominaisuuksia on kasvatettu vastaamaan nykyisiä merkintäasetuksia ja siksi DPS-4600 punnitseva merkintälaite onkin varma valinta silloin kun tuotannon on toimittava ongelmitta kaikissa tilanteissa. Kaikki lakisääteiset merkinnät mahdollistava laite on muunneltavuutensa ja käytettävyytensä ansiosta vuosia kestävä investointi tuotannon ylläpitoon.
Etikettikoko max. 80 x 120 mm.

Katso esite tästä (.pdf koko 2,1 Mt.)

hinnoitteluvaaka
.

DPS-5000

DPS-5000 on uusi PC-pohjainen punnitseva merkintälaite, joka mahdollistaa tarvittavat merkinnät kaikille elintarvikkeille. Laitteen punnituskyky on 15kg 2/5g. Laite soveltuu pienille ja keskisuurille yrityksille ja niissä tapahtuvaan tuotemerkintään. Max etikettikoko 80 x 120 mm.
Tuotehallintaohjelma eLeap PC:lle.

Lataa esite alta kohdasta lisätietoja tai ota yhteys Digi-myyjään info@pmdigi.fi

Lisätietoja:
Katso esite tästä (.pdf koko 1,9 Mt.)

.

DIGI SM-500V2

Suurella värillisellä näytöllä varustettu hinnoitteluvaaka joka voidaan liittää suoraan myymälän tietoverkkoon. Etiketin nopea tulostus ja myös asiakaskohtaiset etikettilayoutit. Mainosviestit tai kuvat asiakkaalle suurella kirkkaalla LCD- värinäytöllä. Helppo etikettirullan vaihto. Irroitettava kasetti. 10.000 tuotemuistipaikkaa vakiona. 56 tai 100 pikavalintanäppäintä. Punnituskyky 15kg, 2g 0-6kg/ 5g 6-15kg. Ethernet ja RS-232C sekä Wireless RF IEEE 802.11b

Uusi etikettikoko max 80 x 120 mm

Katso esite tästä (.pdf koko 2,4 Mt.)

.

DIGI SM-300P

Täydellisillä tulostusominaisuuksilla varustettu etiketille ja kuittinauhalle tulostava vaaka 15kg ja 2/5g tarkkuudella. Pienin etikettikoko 40 x 25 mm ja suurin 60 x 120 mm. Etiketille tuotenimen, hinnan,painon ja kolmen päivämäärän lisäksi tuoteseloste,mainosviesti, alkuperä- merkinnät, säilytys- ja erikoisviestit,laitostunnukset jne.

Katso esite tästä (uusittu esite) (.pdf koko 2,4 Mt.)
logot
osoite