PM-digi contact-info

PM DIGI
UUTISET
TYÖPAIKAT
LINKIT
YHTEYSTIEDOT
IN ENGLISH


MYYMÄLÄVAA´AT

PAKKAUSLAITTEET
MYYMÄLÖILLE
  AW-4600AT
  AW-4600FX
  SA-11

TEOLLISUUSVAA´AT
PAINONÄYTTÖLLÄ

TEOLLISUUSVAA´AT
ETIKETTITULOSTUKSELLA

PAINONTARKISTUS/
E-MERKINTÄ

RAVENWOOD
VYÖTE-ETIKETÖINTI

ETIKETTITULOSTIMET
TEOLLISUUDELLE

EME ETIKETIN TULOSTUS
JA KIINNITYS

TUOTEHALLINTA-
OHJELMAT

ETIKETIT

TELLERMATE
RAHANKÄSITTELY





PAKKAUSLAITTEET:


MYYMÄLÖILLE

pakkauskone .

DIGI AW-4600AT

Täysautomaattinen alusta pakkauskone, joka punnitsee, pakkaa ja kiinnittää etiketin pakkaukseen. Etiketille voidaan tulostaa kaikki lakisääteiset ja tuotekohtaiset tuotetiedot. Venyvällä kalvolla alustalle pakkaavan laitteen max.kapasi- teetti on 36 pakkausta minuutissa. Laite voidaan liittää tietojärjestelmiin. Markkinajohtaja pohjoismaissa omassa kokoluokassaan. Pyydä lisätietoja.
Katso esite tästä




pakkauskone
.

DIGI AW-4600FX

Automaattinen pakkauskone, joka pakkaa myös ilman alustaa pakattavat tuotteet, kuten juustot, vihannekset ja hedelmät. Myös pehmeät rasiat voidaan pakata tällä koneella venyvään kalvoon. Laitteessa on vaaka ja etikettikirjoitin. Etiketin kiinnitys tapahtuu kätevästi koskettamalla paketilla etikettiä. Helppo käyttää, monipuoliset tulostukset etiketille, liitäntä- mahdollisuus tietojärjestelmään.
Katso esite tästä




SA-11 pakkauslaite
.

DIGI SA-11

Venyvään kalvoon käsin käärittävien pakkausten tekemiseen suunniteltu pakkauslaite, joka helpottaa ja nopeuttaa pakkaustyötä. Laitteessa mm. kalvorullaston säädettävä jarru, lämpösauvalla tapahtuva käryämätön kalvonkatkaisu, termostaattiohjattu lämpölevy ja pakkauksen kiristämiseen tarkoitettu taso.



logot
osoite