PM-digi contact-info

PM DIGI
UUTISET
TYÖPAIKAT
LINKIT
YHTEYSTIEDOT
IN ENGLISH


MYYMÄLÄVAA´AT

Hinnanlaskevat
  DS-685B
  DS-781B
  DS-781P
  DS-781SS
Etiketin tulostavat
  SM-300P
  SM-500V2
  SM-500BS
  SM-5500BS
  SM-5500G EV

PAKKAUSLAITTEET
MYYMÄLÖILLE

TEOLLISUUSVAA´AT
PAINONÄYTTÖLLÄ

TEOLLISUUSVAA´AT
ETIKETTITULOSTUKSELLA

PAINONTARKISTUS/
E-MERKINTÄ

RAVENWOOD
VYÖTE-ETIKETÖINTI

ETIKETTITULOSTIMET
TEOLLISUUDELLE

EME ETIKETIN TULOSTUS
JA KIINNITYS

TUOTEHALLINTA-
OHJELMAT

ETIKETIT

TELLERMATE
RAHANKÄSITTELY

MYYMÄLÄVAA'AT:Hintaalaskevat


perushinnoitteluvaaka .

DIGI DS-685B

Sisä- ja ulkokäyttöön soveltuva hinnan laskeva vaaka, jonka toiminta-aika paristoilla on yli 1000 tuntia. Toimii myös 230V verkkovirralla. Säädettävä automaattinen virrankatkaisu säästää paristoja. Selkeät LCD myyjä- ja asiakasnäytöt. 14 pikavalintanäppäintä hinnoille. Toimitetaan varmennettuna myyntikäyttöön. Kaksi eri punnitus kapasiteettia, 6/15kg tai 15/30kg.

Katso esite tästä
hinnan näyttävä vaaka
.

DIGI DS-781B

Paristoilla ja verkkovirralla toimiva 6/15kg hinnan näyttävä vaaka. Askeljako 2/5g soveltuu hyvin esim. karkkipisteeseen. 15 hinnantallentavaa pikavalintaa helpottavat käyttöä. LCD-näyttö sisä- ja ulkokäyttöön. Nopea punnitus ja varressa oleva hintanäyttö helpottavat käyttöä ja antavat asiakkaalle nopeasti paino- / hintatiedon. Toimii sekä paristoilla ( 4 kpl pyöreä keskikoko) yli 1500 h tai vastaavilla ladattavilla akuilla tai 230V verkkovirralla. Verkkomuuntaja sisältyy hintaan. Automaattinen virrankatkaisu 15 min -3 h.

Katso esite tästä


hinnoitteluvaaka .

DIGI DS-781P

Hinnoitteluvaaka. Asiakasnäyttö on varren päässä ja siksi vaaka voidaan sijoittaa myös esillä olevien tuotteiden keskelle estämättä asiakasinformaatiota. Ominaisuudet kuten mallissa DS-781B. Punnituskapasiteetti max 15kg (0-6kg/2g, 6-15kg/5g)

Katso esite tästä


hinnoitteluvaaka
hinnoitteluvaaka
.

DIGI DS-781SS

Vesisuojattu hinnoitteluvaaka vaativiin olosuhteisiin. Soveltuu hyvin esim. kalakaupoille ja marjapunnituksiin ulkona. Kestävä runkorakenne osittain ruostumatonta terästä. Toimii 4 pyöreällä keskikokoisella paristolla jopa 1.000 tuntia. Automaattinen virrankatkaisu säästää paristoja. Laitteen mukana toimitetaan myös verkkomuuntaja 230V/9V. Myyjä ja asiakasnäytöt. 15 hinnantallentavaa pikavalintanäppäintä. Kaksi punnituskapasiteettia; 6/15kg (askeljako 2g/5g) tai 15/30kg (askeljako 5g/10g).

Katso esite tästä

MYYMÄLÄVAA'AT:


Etiketin tulostavat


.

DIGI SM-300P

Täydellisillä tulostusominaisuuksilla varustettu etiketille ja kuittinauhalle tulostava vaaka 15kg ja 2/5g tarkkuudella. Pienin etikettikoko 40 x 25 mm ja suurin 60 x 120 mm. Etiketille tuotenimen, hinnan,painon ja kolmen päivämäärän lisäksi tuoteseloste,mainosviesti, alkuperä- merkinnät, säilytys- ja erikoisviestit,laitostunnukset jne.

Katso esite tästä (uusittu esite) (.pdf koko 2,4 Mt.)


Hinnoitteluvaaka .

DIGI SM-500V2

Suurella värillisellä näytöllä varustettu hinnoitteluvaaka joka voidaan liittää suoraan myymälän tietoverkkoon. Etiketin nopea tulostus ja myös asiakaskohtaiset etikettilayoutit. Mainosviestit tai kuvat asiakkaalle suurella kirkkaalla LCD- värinäytöllä. Helppo etikettirullan vaihto. Irroitettava kasetti. 10.000 tuotemuistipaikkaa vakiona. 56 tai 100 pikavalintanäppäintä. Punnituskyky 15kg, 2g 0-6kg/ 5g 6-15kg. Ethernet ja RS-232C sekä Wireless RF IEEE 802.11b.

Uusi etikettikoko max 80 x 120 mm

Kts. esite (.pdf koko 2,4 Mt.)


Itsepalveluvaaka .

SM-500BS

Itsepalveluvaaka, jonka näytöstä asiakas näkee sekä mainos- viestit, tuotetiedot että käyttöopasteet. 120 pikavalintanäppäintä numeroilla, kuvilla ja nimillä. Nopeasti etiketin tulostavan laitteen etikettirulla on kasetissa, joka mahdollistaa varakasetin avulla etikettirullan vaihdon muutamassa sekunnissa. Punnituskyky 15kg, 2g 0-6kg/ 5g 6-15kg. Ethernet ja RS-232C sekä Wireless RF IEEE 802.11b.

Kts. esite (.pdf koko 2,3 Mt.)
Itsepalveluvaaka2
.

SM-5500BS itsepalveluvaaka

Digi SM-5500 sarjan uudet Linux-käyttöjärjestelmillä varustetut myymälävaa´at mahdollistavat suurien ja kosketusherkkien värinäyttöjen käytön asiakasystävällisempien käyttöliittymien toteuttamiseksi. Niin itsepalvelussa kuin palvelupisteessäkin on tuotetietojen määrä lähes rajaton ja niitä voidaan helposti ja monipuolisesti sijoitella ja valita laitteiden näytöiltä. Myös tuotteiden yhteyteen saatava lisäinformattion voidaan tulostaa asiakkaalle etiketillä tai kuittinauhalla. Vaakojen kautta voidaan ilman lisälaitteita ohjata myös erilaisia tuotteiden läheisyyteen sijoiteltuja tuoteinformaatiota antavia näyttöjä. Hintojen päivitys ei vaadi enää hintajulisteiden tulostusta. SM-5600 CAMERA tunnistaa tuotteen kun asetat sen vaa´an tavaralevylle. Kameratunnistuksella varustettu malli tulossa myyntiin lähiaikoina.
palvelupistevaaka
.

SM-5500G EV palvelupistevaaka

Uudet Digi Linux-käyttöjärjestelmillä olevat myymälävaa´at antavat uusia mahdollisuuksia käyttää vaakaa ohjaamaan muitakin kuin punnitus- ja etiketöintitoimintoja myymälässä. PC-vaa´at mahdollistavat erilaisten asiakaspalvelua lisäävien toimintojen käytön vaakatoimintojen yhteydessä. Kun vaakajärjestelmä hoitaa esimerkiksi langattomasti vuoropalvelun palvelupisteessä ja päivittää vesitiiviit pestävät hintanäytöt palvelutiskissä ja itsepalvelussa sekä mahdollistaa ”Touch panel” koskettimien käytön, niin henkilökunnan työ helpottuu ja tehostuu. Palvelu paranee oleellisesti kun asiakkaille voidaan tulostaa ostoksen yhteydessä tuoteyhteyteen soveltuva resepti tai tarjous. Laitteen suurella asiakasnäytöllä on rajaton mahdollisuus näyttää asiakkaille tuote- ja palveluinformaatiota.
MYYMÄLÄVAA'AT:


Kassavaa'at

kassavaaka .

DS-781

Kassavaaka, joka voi toimia myös hinnoitteluvaakana vaa´an oman näppäimistön avulla. 15 pikavalintaa hinnoille. Varsinkin pienten myymälöiden hyvä yleisvaaka. Korvaa itsepalveluvaa´an ja hinnaltaan edullinen. Kassavaa´at ovat lähes huoltovapaita verrattuna itsepalveluvaakoihin. Säästöä etiketeissä, huolloissa, ylläpidossa. Aina oikeat hinnat asiakkaille suoraan kassajärjestelmästä.logot
osoite