PM-digi contact-info

PM DIGI
UUTISET
TYÖPAIKAT
LINKIT
YHTEYSTIEDOT
IN ENGLISH


MYYMÄLÄVAA´AT

PAKKAUSLAITTEET
MYYMÄLÖILLE

TEOLLISUUSVAA´AT
PAINONÄYTTÖLLÄ

TEOLLISUUSVAA´AT
ETIKETTITULOSTUKSELLA

PAINONTARKISTUS/
E-MERKINTÄ

RAVENWOOD
VYÖTE-ETIKETÖINTI

ETIKETTITULOSTIMET
TEOLLISUUDELLE
  DP-5000
  HC-700

EME ETIKETIN TULOSTUS
JA KIINNITYS

TUOTEHALLINTA-
OHJELMAT

ETIKETIT

TELLERMATE
RAHANKÄSITTELY

ETIKETTITULOSTIMET


DP-5000 Etikettitulostin
.

DP-5000

DP-5000 on uusi PC-pohjainen merkintälaite, joka mahdollistaa tarvittavat merkinnät kaikille elintarvikkeille ja monille muille tuotteille, joiden merkintään lämpöherkkä etikettimateriaali soveltuu. Laitteen ominaisuudet riittävät hyvin pienille ja keskisuurille yrityksille ja niissä tapahtuvaan tuotemerkintään. Max etikettikoko 80 x 120 mm.

Lataa esite alta kohdasta lisätietoja tai ota yhteys myyjään info@pmdigi.fi

Lisätietoja (Esitteen koko: 1,1 Mt.)


HC-700 Merkintälaite .

HC-700

Automaattinen merkintälaite vakiopainoisten (ei punnittavien) tuotteiden merkintään. Laite voidaan toimittaa omalla kuljetinradalla varustettuna tai pelkällä laitetelineellä. Etiketin kiinnitys suoraan tuotteeseen asti (koskettava kiinnitys).joka soveltuu myös kuperaan pintaan. Tuotetietojen ohjelmointi- ja käyttö tapahtuu suoraan laitteen kosketusnäytöltä. Käyttöjärjestelmänä sulautettu Windows sekä etiketinsuunnitteluun Dr Label. Maksimi etikettikoko 120 x 150 mm.  Tulostaa kaikki tarvittavat tuotetiedot lay-out asettelun mukaisesti. Lisävarusteena saatavissa 700NET-tuotehallintaohjelma sekä Dr Label etiketinsuunnitteluohjelma PC:lle.
HC-700 merkintälaite on saatavilla pakkauksen päälle ja pohjaan tulostavana versiona. Malli HC-700 T/B tulostaa ja kiinnittää etiketin sekä pohjaan että päälle.

Lisätietoja (Esitteen koko: 2,9 Mt.)logot
osoite